Lainaaminen

Kirjasto suosittelee:

Pispalan kirjastosta voivat lainata kaikki Pispalan kirjastoyhdistyksen jäsenet. Lainojen uusiminen ja kirjavarauksien tekeminen onnistuu paikan päällä, verkkokirjastossa tai ottamalla yhteyttä kirjastoon.

Kirjasto

Pispalan kirjasto sijaitsee osoitteessa Pispalan valtatie 21. Kirjasto on avoinna maanantaista perjantaihin klo 11.00-18.00. Lasten- ja nuortenkirjallisuuteen keskittyvä Pispalan lastenkirjasto on Tahmelan Huvilalla. Lastenkirjasto on avoinna Tahmelan Huvilan aukioloaikoina. Kirjastonhoitaja on paikalla keskiviikkoisin klo 11.00-16.00. Muina päivinä lainaaminen ja palautus hoituu omatoimisesti kahvilan henkilökunnan avustamana. Jäseneksi pääsee vierailemalla kirjastossa Pispalan valtatiellä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: pispalan.kirjastoyhdistys@gmail.com. Vuotuinen jäsenmaksu on 5€ ja sen voi maksaa paikan päällä tai yhdistyksen tilille FI06 8000 1270 9340 38. Maksamalla tuet kirjastoyhdistyksen toimintaa ja kirjaston ylläpitoa.

Pispalan kirjastossa on käytössä KOHA-järjestelmä.

Verkkokirjasto

Kirjaston kokoelmatietokannan selaaminen on mahdollista myös kotisohvalta käsin eikä tietokannan selaaminen vaadi sisäänkirjautumista. Pyydä oma verkkokirjastotunnuksesi sähköpostitse osoitteessa pispalan.kirjastoyhdistys@gmail.com tai puhelimitse 050 326 5904. Kirjavarauksia voi tehdä myös ilman tunnuksia sähköpostia lähettämällä.

Verkkokirjastoon pääset tästä.