Yhdistys

Kuvituskuva:

Kirjastoyhdistys perustettiin vuonna 1995, koska Pispalan kunnallinen lähikirjasto oli hiljattain lakkautettu. Pispalalaiset eivät lannistuneet lähikirjaston menetyksestä, vaan perustivat oman, vapaaehtoisvoimin ja lahjoituskirjojen avulla toimivan kirjaston. Yli 25 toimintavuotensa aikana Pispalan kirjasto on tarjonnut monipuolisia kulttuuripalveluja niin alueen asukkaille kuin muillekin tamperelaisille ja samalla vakiintunut olennaiseksi osaksi Pispalan aktiivista järjestökenttää.

Pispalan kirjasto sijaitsee osoitteessa Pispalan valtatie 21. Pispalan kirjasto on auki arkipäivisin 11.00–18.00. Kirjastoyhdistys pyörittää myös suosittua verkkomyyntitoimintaa, josta tulevat varat ohjataan suoraan kirjaston toimintakuluihin.

Pispalan kirjastoyhdistyksen jäseneksi pääset lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pispalan.kirjastoyhdistys@gmail.com ja maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen tilille FI06 8000 1270 9340 38. Vuotuinen jäsenmaksu on 5€

Jos sinulla on hyväkuntoisia kirjoja, joita haluaisit lahjoittaa, otamme ne mielellämme vastaan. Mitkä vaan kirjat käy lukuunottamatta tietosanakirjoja, kirjalyhennelmiä, kartastoja, matkaoppaita ja uudempia raamattuja.

Tule mukaan pitämään kanssamme yllä Pispalan yhteisöllistä kulttuuria! Tarjolla on muun muassa kirjailijahaastatteluita, taidenäyttelyitä, lukupiiri, työpajoja, tapahtumia lapsille ja
keskustelutilaisuuksia. Jos sinulla on mielessä jokin oma tapahtuma, joka sopisi kirjastolle tai haluat vaikka tilaa kokouksen pitämiseen, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimella!